Hasan Çiftçi Balıklıgöl'deki tadilatı sordu

TAKİP ET

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi, Balıklıgöl'de tadilatı devam eden bölümde basın açıklaması yaptı.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi, Balıklıgöl'de tadilatı devam eden bölümde basın açıklaması yaptı.

Türkiye'de inanç turizmin en önemli duraklarından biri olan Balıklıgöl'de devam eden tadilat bir türlü bitirilemedi. Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Balıklıgöl platosunda yer alan tarihi yapının çökmesi ile birlikte başlayan tadilat bitirilemeyince muhalefetten tepki geldi.

Son zamanlarda etkin bir muhalefet yaparak kentteki sorunları yerinde gören ve açıklamalar yapan Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Şanlıurfalılar, şehrimiz için önemli bir yer olan Balıklıgöl'de bitmek bilmeyen tadilat ihalesini ele aldık. İlgili kurumları Turistlerin yoğun uğradığı önemli inanç merkezimizin sorunlarıyla ilgilenmeye davet ediyoruz.

Bu tadilat yaklaşık bir yıl önce Valilik tarafından ihale edilmiş, ihale firması ortada yok ve herhangi bir çalışma yapılmamakta. Bizim Şanlıurfalı hemşerilerimiz ve turistlerin uğrak yeri olan Balıklıgöl Platosunda bu tadilatın ne zaman biteceğini yetkililerden öğrenmek istiyoruz. Bu tadilatın bir an önce bitirilip Şanlıurfa turizmine açılmasını talep ediyoruz."