Hasan Çiftçi: Viranşehir'in sorunlarını biliyoruz

TAKİP ET

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Hasan Çiftçi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Viranşehir'de bir açıklama yaptı.

Gelecek Partisi Şanlıurfa İl Teşkilat Başkanı Hasan Çiftçi, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Viranşehir'de bir açıklama yaptı.

Türkiye'de en çok mevsimlik tarım işçisi göçü veren Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinin sorunlarını bildiklerini söyleyen Başkan Hasan Çiftçi, iktidara geldiklerinde bu sorunların kalıcı çözüme kavuşması için çalışacaklarını söyledi.

Hasan Çiftçi, emlak ve inşaat sektörünü değerlendirdi

Şanlıurfa'nın ve Viranşehir'in sorunlarının çözümü için çalışacaklarını söyleyen Başkan Hasan Çiftçi şunları söyledi:

" Kıymetli Şanlıurfalılar, bugün Şanlıurfa'nın en büyük ilçelerinden biri olan kıymetli Viranşehir'imizdeyiz. Viranşehir'imizde esnaf ziyareti ve STK ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. 13 Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bir oy, bir oy da Cumhuriyet Halk Partisi'ne talep ediyoruz halkımızdan. Viranşehir'in problemlerini biliyoruz. 1 Milyon 650 Bin dönümlük tarım arazisi sınırları içerisinde Şanlıurfa, Hilvan, Siverek ve Viranşehir dörtgeninde olan tarım arazilerimizin sulama imkanlarının yetersiz olduğunu da biliyoruz. Biz Şanlıurfa'nın problemlerini çok iyi, yerinde tespit etmişiz. İnşallah bir hafta sonra iktidara geldiğimizde bu problemleri bir bir deşeceğiz ve problemleri yerinde çözeceğiz İnşallah. 

Gelecek Partili Hasan Çiftçi: Alt yapı derhal yenilenmeli

Bu konuyla ilgili daha söylemek istediğim şeyler var. Biliyorsun daha önce ki 1 Milyon 650 bin dönümlük alan içerisinde bizim tarım arazisinden, sulama projesinden çıkarılmış projelerimiz var. %34 tarım arazilerimiz sulanıyor, %66'sı şu an sulanmamaktadır. Bundan dolayı da söz veriyoruz, devri iktidarımız da, iktidara geldiğimizde bir hafta sonra Şanlıurfa için GAP projesini gündeme alacağız, tekrardan hayata getireceğiz.

Şanlıurfa'nın sulanamayan tüm tarım arazilerinin de sulamış olacağız İnşallah ve çiftçimize durum buğday konusunda, pamuk ve diğer desteklemeler anlamında ve akaryakıt desteklemesi anlamında da yeterince desteği vereceğiz inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle ben sizlere çok teşekkür ediyorum, bugünü Viranşehir'de geçireceğiz. Yarın bir başka ilçemizde görüşmek üzere"

Hasan Çiftçi Balıklıgöl'deki tadilatı sordu