Hayrat Yardım Derneği'nin yardım tırı Filistin'e doğru yola çıktı

TAKİP ET

İsrail'in ağır bombardıman ve yaptırımlarının altında inleyen masum Filistin halkına Şanlıurfa'dan yardım eli uzandı.

İsrail’in ağır bombardıman ve yaptırımlarının altında inleyen masum Filistin halkına Şanlıurfa’dan yardım eli uzandı.

Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyası kapsamında toplanan bir tır yardım malzemesi dualar ile yola çıkarıldı. Vatandaşlar ve Hayrat Yardım İnsani Yardım Derneği temsilcilerinin katılımıyla yola çıkarılan önce Mersin’e oradan da deniz yoluyla mazlumlara ulaştırılacak.

Hayrat Yardım Urfa'da çalışmalarına devam ediyor

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilcisi İsmail Aykut, burada yaptığı açıklamada, “Zalim İsrail'in kontrollü bir şekilde soykırım uyguladığı Filistinli kardeşlerimize Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak insani yardım cihetiyle her türlü hazırlıklarımızı yapmış durumdayız.

Başta ve öncelik olarak Gazze’de ki kardeşlerimiz, kardeş kuruluşlarımız üzerinden acil yakıt ihtiyaçlarını, gıda alımlarını, ilaç alımlarına ve sıcak yemek alımlarını gerçekleştiriyoruz. Fakat oradaki imkanlar kısıtlı olduğundan Şanlıurfa'da yapmış olduğumuz insani yardım tırlarıyla Mersin limanına gıda kolilerimizi uğurluyoruz. Orada devletimizin kontrolünde Mısır Refah sınır kapısına bu yardımlar oradan da Gazze’ye ulaşacaktır inşallah.

Hayrat Yardım Urfa Temsilciliği dünya genelinde çalışmalara imza atıyor

Kardeş kuruluşlar ve temsilcilerimiz vesilesiyle Mısır'da yapmış olduğumuz hali hazırda alımlarımızı gerçekleştirdik ve yine sınır kapısı açıldığı takdirde yardımlarımız acil olarak oraya ulaştırılacaktır. Buradan insani Yardım tırımızın hazırlanmasında katkısı olan bağışta bulunan bütün Şanlıurfalı hemşirelerimize teşekkür ediyoruz”

Yardım tırı, Hayrat Vakfı Şanlıurfa Sorumlusu Faysal Vuran’ın yaptığı dualar ile yola çıkarıldı.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Urfa'da aşure ikramında bulundu

hayrat yardım ismail yakut faysal vuran hayrat vakfı