Hayrat Yardım Urfa'da çalışmalarına devam ediyor

TAKİP ET

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilciliği Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 1500 kişilik aşure ikramında bulundu.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilciliği Şanlıurfa’da çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Kentte kurduğu yetim eğitim merkezleri, yetim giydirme mağazası ve aş evleri ile Şanlıurfalılara hizmet eden Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilciliği mobil aşevi projesiyle de vatandaşlara hizmet ediyor.

Yaptığı çalışmalar ile dikkat çeken Hayrat İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Temsilciliği bu sefer de Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 1500 kişiye aşure ikramında bulundu.

Yapılan çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Hayrat Yardım Şanlıurfa İl Temsilcisi ve Güneydoğu Koordinatörü İsmail Aykut, “Hayrat Yardım Şanlıurfa Temsilciliği olarak 
kız ve erkek yetimhanelerimizle yetim çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. İyilik Mağazamızda yetimler ve dez avantajlı çocuklarımızı giydirip onlara sahip çıkıyoruz.

Yurt içi yurt dışı Kurban ve Ramazan ayı organizasyonları, su kuyusu açma faaliyetleri, Dünya Kuran Okuyor projemiz kapsamında yurt dışı Afrika ülkelerinde  Kuranı Kerim dağıtımları  ve Şanlıurfa'da kurduğumuz aşevimizde günlük yetim ailelere ve aile reisi engelli ailelere yemek ikramında bulunuyoruz. 

Bugünde Akçakale ilçemizde yaz okullarında Kur'an'ı Kerim siyer ve değerler eğitimi gören çocuklarımıza 1500 kişilik aşure ikramında bulunduk. Bütün bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

hayrat yardım ismail aykut asure ikrami