HDP'li Kıstak'tan Nihat Çiftçi'ye: Urfa için konuşacak olan siz değilsiniz

TAKİP ET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi sosyal medya hesabından Şanlıurfa'nın bir aydınlanma dönemine ihtiyacı olduğu şeklinde bir paylaşım yaptı. Eski Başkan Çiftçi'nin paylaşımına cevap veren HDP Şanlıurfa İl Yöneticisi Ömer Kıstak, 'Urfa için konuşacak olan siz değilsiniz' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi sosyal medya hesabından Şanlıurfa’nın bir aydınlanma dönemine ihtiyacı olduğu şeklinde bir paylaşım yaptı. Eski Başkan Çiftçi’nin paylaşımına cevap veren HDP Şanlıurfa İl Yöneticisi Ömer Kıstak, “Urfa için konuşacak olan siz değilsiniz” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi, paylaşımında, “Şanlıurfa’nın bir aydınlama dönemine ihtiyacı var. İnsanlarımızın kaba olmadığı, bir birine acıdığı, aç gözlü olmadan, çalışkan ve üretken olduğu, herkesin bir birine saygı duyduğu ve güvendiği bir dönemi eğitim ve bilimin ışığında hep beraber inşa etmeliyiz.” İfadelerine yer verdi.

Eski Başkan Nihat Çiftçi’ye cevap veren HDP Şanlıurfa İl Yöneticisi Ömer Kıstak, “Urfa için konuşacak olan siz değilsiniz çünkü bu halde olmasının başını çekenlerden birisi sizsiniz” diyerek tepki gösterdi.
 

ömer kıstak nihat çiftçi hdp ak parti sanliurfa haberler siyaset haberleri