Hilvan'da operasyon! 1 tutuklama

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Hilvan ve Halfeti ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, bir şahsın üzerinden yapılan aramada, Skunk maddesi ele geçirildi. Halfeti ilçesinde Ö.G., M.D., B.K. ve R.K. isimli şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise  Kubar esrar, kenevir bitkisi ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan F.K.  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Halfeti ilçesinde gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında ise soruşturma devam ediyor.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın Hilvan ve Halfeti ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, bir şahsın üzerinden yapılan aramada, Skunk maddesi ele geçirildi. Halfeti ilçesinde Ö.G., M.D., B.K. ve R.K. isimli şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise  Kubar esrar, kenevir bitkisi ve silah ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan F.K.  çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Halfeti ilçesinde gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında ise soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerince Hilvan ilçesinde F.K. isimli şahsın üzerinde yapılan aramada, 1000 gr. Skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan F. K. isimli şahıs Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. 

Halfeti ilçesinde Ö.G., M.D., B.K. ve R.K. isimli şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise, Kubar esrar, kenevir bitkisi ve silah ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarına “kökünü kurutana kadar” parolasıyla kararlı bir şekilde devam ediyor. 
 

şanlıurfa asayiş uyuşturucu operasyon hilvan halfeti