Hilvan'da toplulaştırma sorunu çözülüyor mu?

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesinde toplulaştırma ile iligili yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. AK Parti Şanlıurfa heyeti, Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkadı ile görüştü.

Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde toplulaştırma ile iligili yaşanan sıkıntılar masaya yatırıldı. AK Parti Şanlıurfa heyet, Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkadı ile görüştü.

Hilvan ilçesinde yaşanan sorunların başında gelen toplulaştırma sorunu Ankara gündemine taşındı. Konuyu görüşmek üzere AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, MKYK üyesi Vildan Polat ve Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Akif Özkaldı ile görüştü.

Görüşmeyi sosyal medya hesabından duyuran Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizde toplulaştırma temelli sorunları dile getirmek üzere Ak Parti İl Başkanımız Sn. Abdurrahman KIRIKÇI ve MKYK üyesi Sn. Vildan Polat ile birlikte makamında ziyaret ettiğimiz Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sn. Akif ÖZKALDI ile biraya gelerek; kendileriyle ikinci etap toplulaştırmanın yapılması için gerekli konularda bilgi alışverişini sağlayıp, ilçemiz için taleplerde bulunduk.”