Hilvan'dan deprem bölgelerine yardım seferberliği

TAKİP ET

Türkiye'de 10 şehri adeta yerle bir eden deprem sonrası başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

HİLVAN- Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine başlatılan yardım seferberliğine vatandaşlar adeta akın akın katıldı.

AK Parti Hilvan ilçe teşkilatı ve Hilvan Kaymakamlığı koordinesinde başlatılan çalışmalarda şu ana kadar 8 kamyon ve tır malzeme Adıyaman, Besni, Gölbaşı, Malatya ve Tut'a gönderildi.

Başlatılan kampanyaya katılan vatandaşlar odun, kömür, giyecek ve gıda maddeleri ile üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Yardım çalışmasına Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Belediye Encümeni Devriş Çiçek de katıldı.

Yardım çalışması hakkında konuşan AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, "Depremin ilk gününden bu yana ayaktayız. İlçe teşkilatımızda kaymakamlığımız ile birlikte vatandaşlarımızın da desteğiyle bugüne kadar toplamda 8 araçlık malzeme gönderdik. Bugün birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma günüdür. Bizler deprem bölgelerinde mağdur olan vatandaşlarımızın kardeşlerimizin yanında ilk günkü gibi olmaya devam ediyoruz."dedi.

Sadece yakacak, giyecek ve gıda maddeleri ile kalmadıklarını söyleyen Başkan Cidir, "depremin ilk gününden bu yana toplamda 13 iş makinemiz 25 personelimiz ile birlikte deprem bölgesinde enkaz kaldırma ve arama kurtarma faaliyetlerinde görev alıyor. Bunları da biz tamamıyla gönüllülük esasına dayalı gönderdik" diye konuştu.
 

şanlıurfa hilvan deprem yardım depremzede ak parti