Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Şiltak, görevinden ayrıldı

TAKİP ET

Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Şiltak, görevinden ayrıldığını duyurdu. 

HİLVAN- Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Şiltak, görevinden ayrıldığını duyurdu. 

2022 yılında Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi’nde başhekimlik olarak atanan Mehmet Fatih Şiltak, Ankara’da devam edeceği uzmanlık eğitim nedeniyle başhekimlik görevinden ayrıldı. 

Şiltak, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“24.02.2022 yılında başlamış olduğum Hilvan Şehit Halit Şiltak Devlet Hastanesi başhekimliğinden Ankara’da devam edeceğim uzmanlık eğitimim nedeniyle bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım.

Görevde bulunduğum yaklaşık 16 aylık süre içerisinde destek ve yardımlarını esirgemeyen Valimiz Sn. Salih Ayhan'a, Hilvan Kaymakamımız Sn. Coşkun Doğan'a, Il sağlık müdürümüz Sn. Abdullah Solmaz'a ve hizmet başkanlarımıza, Hilvan Belediye Başkanımız Sn. Aslan Ali Bayık'a, önceki dönem il sağlık müdürümüz Sn. Mehmet Gülüm'e, il ve ilçemizde görevli tüm kamu kurum kuruluşlarına, sivil toplum örgütlerine siyasi partilerimize teşekkür ederim

Ayrıca görevimi yerine getirirken en büyük desteği alıp beraber çalışma imkanı yakaladığımız Hilvan Şehit Halit Siltak Devlet hastanesi çalışanlarının her birine, görevde bulunduğum süre içerisinde kamu hizmeti sunduğumuz Hilvanlı hemşehrilerime, ve kendilerinden çok şey aldığım, zaman ayıramadığım, fedakar dostlarım ve ailemin her bireyine ayrı ayrı Teşekkür ederim.”
 

şanlıurfa hilvan devlet hastanesi sağlık başhekim