HÜDA-PAR Akçakale ilçe kongresi gerçekleşti

TAKİP ET

Akçakale ilçesinde gerçekleşen HÜDA PAR 4. İlçe Kongresi, il başkanlığı ve ilçe yönetminin  katılımla ilçe binasında düzenlendi. Kongreye, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve ilçe yönetiminin yanı sıra, parti üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

AKÇAKALE- Akçakale ilçesinde gerçekleşen HÜDA PAR 4. İlçe Kongresi, il başkanlığı ve ilçe yönetminin  katılımla ilçe binasında düzenlendi. Kongreye, HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan ve ilçe yönetiminin yanı sıra, parti üyeleri de yoğun ilgi gösterdi.

Kongre, tek listeyle yapılan demokratik bir seçimle ilerledi ve mevcut ilçe başkanı Halil Aydın, üyelerin teveccühüyle güven tazeledi.

Kongrede konuşan İlçe Başkanı Halil Aydın, "Havaların sıcak olması nedeniyle halkımızı rahatsız etmemek adına sadece ilçe yönetiminin katılımıyla 4. Olağan kongremizi ilçe binasında tek listeyle gerçekleştirdik. Bu kongrenin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

HÜDA -PAR Şanlıurfa İl Başkanı Emin Özaslan da yaptığı konuşmada, ülkenin zorlu süreçlerden geçtiğini ve bu süreçlerin aşılması için fikir birliğine vurgu yaptı. Özaslan, "Ülkemiz ekonomik zorluklarla mücadele ediyor. Bu noktada, HÜDA PAR'ın sağlayabileceği yeni bir siyasi anlayış ve ekonomik yaklaşımın önemi büyük. Birlikte hareket ederek ülkemizi daha iyi günlere taşıyabiliriz" şeklinde konuştu.

Kongre, samimi bir ortamda çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

Yeni yönetim listesi

Halil Aydın
Kadir Dağbaşı
Mustafa Öztürk
Mustafa koç 
Halil kurtboğan
Mustafa donat
Mustafa öncel
Abdullah bakadur
İsa eldemir 
İdan kurt 
İsa duyar
Yusuf çiftçi
Hasan Aydın 
Abdurrezzak Dağbaşı
Adnan ersü 
İbrahim tokmak
Mehmet domurcuk
Mehmet bayrak
Mehmet etiz
İbrahim Gülpınar
Yusuf tosun
Ali kasım kuş
Abdulhakim Dağbaşı
 

şanlıurfa akçakale hüda par kongre