HÜDA PAR binasına saldıran zanlının kan donduran ifadesi ortaya çıktı!

TAKİP ET

HÜDA PAR Adana il Başkanlığı'na girip bıçakla saldıran İl Sekreteri Sacit Pişgin'i öldüren ve İl Başkanı Salih Demir'i de yaralayan 71 yaşındaki A.S. isimli şahsın ifadesi ortaya çıktı. 

HÜDA PAR Adana il Başkanlığı’na girip bıçakla saldıran İl Sekreteri Sacit Pişgin'i öldüren ve İl Başkanı Salih Demir'i de yaralayan 71 yaşındaki A.S. isimli şahsın ifadesi ortaya çıktı. 

Olayla ilgili şahsın ifadesi kan dondurdu. İfadesi alınan şahıs, “ İyi çocuklardı, içimden bir ses git öldür” dedi. 

HÜDA PAR İl Başkanlığı’na bıçakla saldırına A.S. isimli şahsın ifadesi şöyle. “İyi çocuklardı. Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, 'git, bunları öldür' dedi. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim" dedi.

Olay günü!

Olay, 22 Temmuz saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesindeki HÜDA PAR İl Başkanlığı’nda meydana geldi. 71 yaşındaki A. S. İsimli şahıs il başkanlığına girdikten sonra HÜDA PAR İl Başkanı Salih Demir ile İl Sekreteri Sacit Pişgin'i namaz kıldıkları sırada bıçakla karınlarından yaralayıp, kaçtı. Kanlar içinde kalan yaralı Salih Demir ve Sacit Pişgin, bir süre sonra il binasının önüne çıktı. 

Yaralı şahıslar ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Pişgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavisi tamamlanan Demir ise taburcu edildi.

Cezaevine gönderildi

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, kısa sürede A. S’yi yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen A.S. sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Saldırganın ifadesi kan dondurdu! 

A.S.'nin, olay sonrası götürüldüğü emniyetteki ifadesinde, "Kurban ve Ramazan bayramlarında, yardımlarımı ulaştırması için partililerle görüşürdüm. Sık sık sokakta görürdüm ve selamlaşırdık. İyi çocuklardı. Olay günü evde otururken, içime bir his doğdu. İçimden bir ses, git bunları öldür. Bıçakla parti binasına gittim. İçeriye girdiğimde oturuyorlardı. Ben de olayı gerçekleştirdim" sözlerine yer verdi. 
 

adana hüda par cinayet asayiş