Hüda Par il binasına yapılan saldırıda yeni gelişme!

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alan ve AK Parti listelerinden milletvekili seçimine giren Hüda Par'a farklı kentlerde saldırılar devam ediyor. Son olarak Hüda Par Edirne İl Binasına bir saldırı gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleme kararı alan ve AK Parti listelerinden milletvekili seçimine giren Hüda Par'a farklı kentlerde saldırılar devam ediyor.

Son olarak Hüda Par Edirne İl Binasına bir saldırı gerçekleşti. Hür Dava Partisi'nin İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı, partinin Edirne il binasına saldıran saldırganların gözaltına alındığını açıkladı.

Partinin İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ” Partimizin, şiddet ve kaos yanlısı siyasi çevreler ve sözde gazeteciler tarafından sürekli hedef gösterilmesi neticesinde, Edirne il binamıza saldırıda bulunan provokatörler, yapmış olduğumuz suç duyurusu sonucunda yakalanarak göz altına alınmışlardır. HÜDA PAR olarak meşru siyasi zeminden hiç bir zaman ayrılmayacağımızı defaatle dile getirmiştik. Bu tavrımızdan asla taviz vermeyeceğiz. Lakin partimize ve üyelerimize karşı yapılan sözlü ve fiili saldırılara karşı da hukuki mücadelemizden de asla vazgeçmeyeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Edirne hüda par saldırı siyaset asayiş