HÜDA PAR Sözcüsü Emiroğlu: CHP yıllarca halkın kafasına vurdu

TAKİP ET

HÜDA PAR Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi'nin adeta topa tuttu. CHP'nin halka rağmen halkçılık yaptığını söyleyen Yunus Emiroğlu, CHP'nin doğal afetleri her zaman seçim olarak gördüğünü söyledi.

SİYASET - HÜDA PAR Parti Sözcüsü Yunus Emiroğlu, yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk Partisi’nin adeta topa tuttu. CHP’nin halka rağmen halkçılık yaptığını söyleyen Yunus Emiroğlu, CHP’nin doğal afetleri her zaman seçim olarak gördüğünü söyledi.

Yaptığı basın açıklamasında CHP’ye deprem ve sel felaketleri üzerinde ağır eleştiriler yönelten Yunus Emiroğlu, “Yıllarca halkın kafasına vuran CHP, halkçılık dediğine bakmayın siz, zira CHP halkın tek tip olanını sever, makul halk onlar gibi düşünen onlar gibi yaşayan halktır.” dedi.

CHP için her şeyin seçim olduğunu iddia eden Yunus Emiroğlu şunları söyledi:

“CHP yine bildiğiniz gibi, hani şu altı okundan biri halkçılık olan sözde halkçı Parti, halka rağmen halk için diyerek yıllarca halkın kafasına vuran CHP, halkçılık dediğine bakmayın siz, zira CHP halkın tek tip olanını sever, makul halk onlar gibi düşünen onlar gibi yaşayan halktır. Kendilerine uymayan halka her türlü hakareti ederek ötekileştirenler yine CHP, bu ülkede ne zaman bir felaket yaşansa hemen olayı seçim için bir fırsata çeviren de CHP. Yangın çıksa Bu zihniyet sandığı gösterir.

Sel olsa seçim derler, deprem yaşansa seçim derler. CHP'liler işte şimdi yönetime geldik der ve ellerine ovuştururlar. 6 Şubat depremleri sonrası milyonlarca insanımız can derdindeyken sıcak evlerinde oturanlar kaos oluşturma derin düştüler…

Seçim vaadi olarak depremzedelere ev vereceklerini söyleyen CHP kurumları depremzedelerin bulunduğu yerleşkeleri boşaltması talimatını verdi. Meydanlarda yaptıkları kalp işaretleri ile sevgi pıtırcığı gibi görünmeye çalışan CHP'liler deprem bölgesindeki çadırları sökmeye kadar işi ileri götürdüler. İşte CHP'nin halkçılığı buraya kadar. CHP'de her şey seçim için kısacası CHP yine eski CHP ve CHP'yi ne bildiğiniz gibi”

Yunus emiroglu hudapar huda par sozcusu yunus emiroglu