Hürriyet Mahallesi'nde cadde ve sokaklar yenileniyor 

TAKİP ET

Viranşehir Belediyesi, kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

VİRANŞEHİR- Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hürriyet Mahallesinde alt yapısı biten sokaklarda yapılan söküm ve kumlama çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallede hummalı bir çalışma yürüten ekipler, bir taraftan sathi kaplama asfalt çalışması, diğer taraftan da kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştiriyor. 

Hız kesmeden yürütülen çalışmaların bir an önce bitirilip halkın hizmetine sunulması hedefleniyor.

Üst yapı çalışmaları kapsamında yürütülen çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Ekiplerin alt yapı kazılarının bittiği caddelerde sathi kaplama, ara sokaklarda ise,söküm ve kumlama çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Ekinci, “Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşacak. Şu anda Hürriyet Mahallemizde alt yapısı biten cadde ve sokakların üst yapı çalışmalarının bir kısmı tamamlanmış durumda. Kalan bölgelerin yapılması için de ekiplerimiz mesai kavramı tanımadan bir taraftan sathi kaplama, bir taraftan da kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Plan ve program dahilinde kalan cadde ve sokakları da inşallah kısa zamanda bitirip, halkımızın istifadesine sunacağız.” dedi.

Vatandaşlar da hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalardan dolayı Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve emeği geçen belediye personeline teşekkür etti.
 

şanlıurfa viranşehir çevre