Hürriyet mahallesinde cadde ve sokaklar yenileniyor

TAKİP ET

Viranşehir Belediyesi tarafından hummalı bir şekilde devam eden üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

VİRANŞEHİR- Viranşehir Belediyesi tarafından hummalı bir şekilde devam eden üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatıyla ilçede altyapısı tamamlanan cadde ve sokaklar bir bir yenilenmeye devam ediyor. 

Hürriyet Mahallesinde altyapısı biten 308 ve 309.Sokakta ( Hüseyin Polat Cami) etrafı yapılan dolgu ve tesviye çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mahallede yürüttüğü çalışmalarla cadde ve sokakları konforlu hale getiriyor.

Hummalı şekilde yürütülen çalışmaların plan ve program doğrultusunda devam ettiği belirtildi.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ‘Her şey Viranşehir İçin’ sloganı ile üst yapı çalışmalarının son sürat devam ettiğini belirterek,  alt yapısı tamamlanan tüm cadde ve sokakları elden geçirip yenilediklerini söyledi.

Belediye olarak ilçedeki mevcut cadde, sokak ve kaldırımları yenilemek için seferber olduklarını belirten Başkan Ekinci, altyapısı tamamlanan Hürriyet Mahallesi’nde de kilitli parke döşeme çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayarak, ilçeyi daha modern ve yaşanılır hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Başkan Ekinci, çalışmaların ilçe genelinde plan ve program çerçevesinde devam edeceğini dile getirerek, “Viranşehir Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Hürriyet Mahallesi’ndeki çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri de, yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci ve Viranşehir Belediyesi personellerine teşekkürlerini iletti.
 

şanlıurfa viranşehir çevre