Huzur uygulaması! 839 düzensiz göçmenin yakalandı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik yapılan Huzur uygulamasında 2'si yabancı uyruklu olmak üzere 17 organizatör gözaltına alındığını ve 839 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik yapılan Huzur uygulamasında 2’si yabancı uyruklu olmak üzere 17 organizatör gözaltına alındığını ve 839 düzensiz göçmenin yakalandığını duyurdu. 

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri sorumluluk bölgelerinde, Göç İdaresi Başkanlığı taşra birimleri ile birlikte 311 bin 34 personel 8 bin 904 ekip ile 6 bin 663 noktada Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur uygulaması yapıldı. Düzenlenen uygulama kapsamında, 2’si yabancı uyruklu olmak üzere 17 organizatör gözaltına alındı. 839 düzensiz göçmen ise yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“HUZURUMUZ İÇİN!!

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimlerimizin sorumluluk bölgelerinde, Göç İdaresi Başkanlığı taşra birimlerimizle birlikte;

311.034 personel

8.904 ekip ile

6.663 noktada

Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur uygulaması yapıldı.

Uygulamada 18.410 yer kontrol edildi.

2’si yabancı uyruklu olmak üzere 17 organizatör gözaltına alındı.
839 düzensiz göçmen yakalandı.

31’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 776 aranan şahıs tespit edildi.

Halkımızın huzur ve güvenliği için vatan aşkıyla çalışan tüm kahramanlarımıza teşekkür ediyorum”
 

son dakika huzur uygulaması göçmen asayiş