İl sayısı 100'e tamamlanıyor! Gözler Siverek'te

TAKİP ET

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Türkiye'deki il sayısının 100'e çıkarılacağını söyledi. Demiröz'ün bu çıkışı sonrası gözler Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine çevrildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, Türkiye'deki il sayısının yüze çıkarılacağını söyledi. Demiröz'ün bu çıkışı sonrası gözler Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine çevrildi.

Yıllardır il olma hayali kuran ve Türkiye’de bir çok ilden daha fazla nüfusa sahip olan Siverek ilçesini heyecanlandıran açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den geldi. Bitlis’te yaptığı bir açıklamada ülkedeki il sayısının 100'e tamamlanacağını duyurulmasıyla Siverek’in de il olup olmayacağı merak konusu oldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’ün açıklaması şöyle:

"İnşallah hedefimiz bu bölgenin, Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanı'mızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim"