İmparator Tatlıses, Urfa'yı yalnız bırakmadı

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem çevre illerde de adeta yıkıma neden oldu. Depremin yıkıcı etkisinden nasibini alan illerden biri de Şanlıurfa oldu. Şanlıurfa deprem sonrası yaralarını sarmaya devam ediyor.

ŞANLIURFA- Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen deprem çevre illerde de adeta yıkıma neden oldu. Depremin yıkıcı etkisinden nasibini alan illerden biri de Şanlıurfa oldu. Şanlıurfa deprem sonrası yaralarını sarmaya devam ediyor.

Yaralarını sarmaya çalışan Şanlıurfa'da STK'lar, siyasi partiler, kamu kurumu ve kuruluşlarının yanı sıra ünlü isimler de yardım çalışmalarında yerini aldı.

Vatandaşların özellikle gıda ihtiyacını karşılamak için herkes seferber oldu. Bu seferberliğe katılan isimlerden biri de Şanlıurfalı dünyaca ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses. İmparator İbrahim Tatlıses her öğün 2500 adet ekmek ile depremzelerin yanında yer almaya başladı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, anlaştığı bir ekmek fırını aracılığıyla her öğün 2500 adet ekmek ile depremzedelere destek olmaya başladı.

İmparatorun başladığı bu yardım çalışmasına ilişkin konuşan Müslüm Bozkurt, "imparator İbrahim Tatlıses her zaman olduğu gibi Şanlıurfa yine yalnız bırakmadı. Her öğün 2500 ekmek ile vatandaşlarımızın yanında oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu davranışının diğer ünlülerimize de örnek olmasını diliyorum" dedi.

İbrahim Tatlıses'e teşekkür eden bir diğer isim ise Meliha Çobanoğlu oldu. Çobanoğlu, "Bu Zor günlerde yalnız bırakmayan İbrahim Tatlıses'e çok teşekkür ediyoruz. Kendisi bu zor günde bizim yanımızda oldu. Her zaman olduğu gibi yine biz Urfalıları yalnız bırakmadı" diye konuştu.

‘’İbrahim Tatlıses desteklerini hiçbir zaman esirgemedi’’

Çalışmaya ilişkin konuşan fırın sahibi Mustafa Kılıç, ‘’Öncelikle tüm Türkiye’ye geçmiş olsun diyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu zor günde biz fırıncı esnafı olarak, kaldığımız yerin riskli olmasına rağmen İbrahim Tatlıses desteği ile bütün ekibimiz canla gönülle 24 saat uyumadan halka ekmek yapmak için gerçekten büyük fedakarlıkla mücadelemizi ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Bütün esnaflarımıza buradan seslenmek istiyorum elinizden geleni yapın, bu bir Türkiye sorunudur. Herkes elinden geleni yapsın. İbrahim Tatlıses de gerçekten bu konuda 24 saat yardımcı oluyor ve desteklerini hiçbir zaman esirgemedi. Gerekirse ekip gönderiyor, gerekirse çalışan eleman gönderiyor. Bu konuda maddi ve manevi destekleri çok İbrahim Tatlıses’in. Ben de canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yar ve yardımcımız olsun.’’

Haber: Naime Keçeci
 

şanlıurfa deprem kahramanmaraş yardım depremzede ekmek ibrahim tatlıses