İnşaat firması sokağı ikiye böldü! Vatandaş tepkili

TAKİP ET

Şanlıurfa'da inşaat firması sakağa koyduğu malzemeler yaya ve araç trafiğin, tehlikeye atıyor. Vatandaşlar, yetkili kurumun müdahale etmesini istiyor.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Doğukent Mahallesinde bir inşaat firması sokağa koyduğu inşaat malzemeleri ile sokağı ikiye böldü. Doğukent, Narlıkuyu ve Güzel Şehir mahallelerini birbirine bağlaya 1209. Sokakta bir inşaatta kullanılmak üzere getirilen briketler gelişi güzel bir şekilde sokağa konuldu.

Şanlıurfa’da yaptıkları yanlış uygulamalar ile sık sık gündeme gelen inşaat firmaları vatandaşları mağdur etmede sınır tanımıyor. Karaköprü’de yapımı devam eden bir inşaata kullanılma üzere getirilen onlarca palet briket hiçbir güvenlik önlemi alınmada sokağa konuldu. Oldukça yoğun bir trafiğe sahip sokağa konulan briket ve inşaat malzemeleri trafik akışını engelliyor.

İnşaat sahasının dışına konulan malzemelerin olduğu bölgede hiçbir güvenlik önlemi alınmaması özellikle çevre binalarda ikamet eden aileleri tedirgin ediyor. Çocuklarının sık sık inşaat sahasının dışında olan malzemelerin arasına girdiğini söyleyen vatandaşlar, önlem alınmasını istiyor.