İnşaat Mühendisi Emre Atçı, aday adaylığı başvurusunu yaptı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da inşaat mühendisliği yapan Emre Atçı, AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

SİYASET - Şanlıurfa’da inşaat mühendisliği yapan Emre Atçı, AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldu.

Şanlıurfa’da genel seçimler önce si siyasi partilerin aday adaylığı başvuru alımları devam ediyor. Milletvekili olarak mecliste yer almak isteyen isimler başvurularını yapıyor. Başvurular, hem partilerin genel merkezlerinde hem de il başkanlıklarında yapılıyor.

Genç mühendis aday adaylığı başvurusunu yaptı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nda da milletvekili aday adaylığı başvuru süreci yoğun bir şekilde devam ediyor. Şanlıurfa’nın genç ve başarılı simalarından İnşaat Mühendisi Emre Atçı, AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kentte birçok önemli projede imzası bulunan Emre Atçı’nın adaylığı kentte büyük bir kesim tarafından olumlu karşılandı.

‘Meslek örgütü ve kamu yararı ilkesini koruyacağız’

Aday adaylığı başvurusunu duyuran Emre Atçı, yaptığı kısa açıklamada “Meslek örgütü ve kamu yararı ilkesini koruyacağız, yeni bir anlayış ile geleceği inşa edeceğiz. Şanlıurfa’nın birçok bölgesinde önemli projelerde görev aldık. Daha büyük projelere imza atmak ve kentimizin gelişimine katkıda bulunmak için milletvekili aday adaylığı başvurumuzu yaptık.  Takdir parti büyüklerimizin ve Şanlıurfa kamuoyunundur” dedi.
 

emre atci emre atci aday adayi oldu siyaset haberleri sanliurfa haberleri