İşte Faruk Çelik'e göre Şanlıurfa'nın en büyük sorunu

TAKİP ET

AK Parti 24'ncü dönem milletvekili ve eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa ile ilgili sessizliğini bozdu.

Bir dönem Şanlıurfa siyasetinde önemli bir yere sahip olan eski vekil ve bakan Faruk Çelik, Şanlıurfa ile ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu. Şanlıurfa için en büyük sorunun siyasetteki uyum problemi olduğunu belirten Faruk Çelik, “Şanlıurfa’nın öteden beri yani ben geldiğimde Urfa’nın en büyük sorunu uyum sorunudur” dedi.

“EN BÜYÜK SORUN UYUM”

Yerel bir televizyona telefon ile bağlanan Çelik, Şanlıurfa’daki temel problemin siyasiler arasındaki uyumsuzluk olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Yanılmıyorsam Şanlıurfa’da 8 milletvekili arkadaşımız var. Büyükşehir ile birlikte birçok belediye AK Parti’de.  Şanlıurfa’nın öteden beri yani ben geldiğimde Urfa’nın en büyük sorunu uyum sorunudur. Yani bu konuda arkadaşlar dikkat ediyorlarsa uyumlu bir çalışma sergiliyorlarsa her biri değerli arkadaşlarımız bu uyum neticesinde çok ciddi hizmetleri Şanlıurfa’ya getirmeye devam ederler.”

“ANKARA’DA HER ZAMAN İMKAN VAR”

Şanlıurfa’daki siyasiler arasında dayanışma olması durumunda hizmetlerin artacağını söyleyen Çelik, şöyle devam etti: “Ben kendilerinden bunu istirham ediyorum.  8 milletvekilimiz ve belediye başkanlarımız dayanışma içerisinde çok ciddi hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Bu dayanışma olursa Ankara’da her zaman imkân var. Ekonomik anlamda ülkenin bazı sıkıntıları var ama Ankara’nın imkânları her zaman var. Eğer büyük bir dayanışma sergilerseniz, herkes aynı noktaya parmak basarsa Şanlıurfa hizmetlerini artırarak devam ettirir. İnşallah bizim elimizden bir şey gelirse bizim her zaman Şanlıurfa’nın hizmetkarı olduk. Yine de hizmetkar olmaya devam ederiz. Şunu da ifade edeyim, her gün onlarca Şanlıurfalılarla telefon görüşmemizi sürdürüyoruz. Arıyorlar, kiminin işi oluyor. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kimi de hal hatır sormak için arıyor.”