İYİ Parti Şanlıurfa'da gövde gösterisi yaptı

TAKİP ET

İYİ Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim, Ankara dönüşü parti hizmet binası önünde basın açıklaması yaptı.

ŞANLIURFA- İYİ Parti Şanlıurfa 1. Sıra Milletvekili Adayı Emin Yetim, Ankara dönüşü parti hizmet binası önünde basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, GAP Havalimanında büyük bir kalabalık tarafından karşılandı. Konvoy eşliğinde İYİ Parti İl Başkanlığına gelen Milletvekili Adayı Emin Yetim’ milletvekili adayları, İl Başkanı Sadık Köroğlu, Karaköprü İlçe Başkanı Yaşar Badıllı, Eyyübiye İlçe Başkanı Enver Keskinbıçak, Hilvan İlçe Başkanı Mehmet İpar ve çok sayıda partili katıldı.

GAP Havalimanından konvoy şekliden çıkış yapan Emin Yetim ve İYİ Parti teşkilatının konvoyunda yer alan araç sayısı dikkatlerden kaçmadı. Yaklaşık 1000 araçlık konvoy ile İYİ Parti İl Başkanlığı'na gelen Emin Yetim, burada tezahuratlarla karşılandı.

İl Başkanı Köroğlu, birlik mesajı verdi

Açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sadık Köroğlu, “Burada görmüş olduğunuz kalabalıktan da görüleceği üzere biz İYİ Parti ailesi olarak yek vücut bu seçimlerde elimizden gelenin en iyisini Allah'ın izniyle sahada göstereceğiz. Bizim için partimizdeki sıralamanın hiçbir önemi yoktur. Diğer vekil adayı arkadaşlarımız da bunu teyit etmişlerdir. Bizim için on dört de birdir bir de birdir. En kısa sürede sahaya çıkıp elimizden gelenin en iyisini vekillerimizle beraber göstereceğiz” dedi.

İYİ Parti milletvekili listeleri belli oldu

Ardından kürsüye gelen İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, hizmet vurgusu yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın genel başkanımızın teveccühü ile 14 arkadaşımızla birlikte bizi Şanlıurfa'ya sizler için gönderdi. Sizlere hizmet için gönderdi. Biz de size hizmet için buradayız, sizin içinizden çıkan insanlarız. Bütün çalışmamızı ve yatırımımızı kendi öz vatanımıza yapan kardeşlerimizden birisiyim. Ailemle birlikte akrabalarımla, dostlarımla, aday ve aday adayı arkadaşlarımla birlikte teşkilatımızla birlikte hepimiz burada içinizden birer kardeşiniziz. daima sizin hizmetinizde olacağız. Bizler hizmet için gelmişiz.”diye konuştu.

Emin Yetim, değişim vurgusu yaptı

Vatandaşın artık değişim istediğini söyleyen Emin Yetim, “Değişim olması gerektiğini söylediniz. Halkımız değişim istiyor. ‘Biz de elimizi değil gövdemizi taşın altına koyduk ve bu mücadelede varız’ dedik. ‘Sizin sayenizde varız’ diyoruz. Size güvenimiz çok yüksek, halkımıza güvenimiz çok yüksek. Bizi tanıyorsunuz, biliyorsunuz. Sizin içinizden olan bir kardeşiniz olarak, 14 kardeşiniz olarak sizden bize güvenmenizi bize yetki vermenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.
 

Şanlıurfa son dakikada iyi parti siyaset