İYİ Partili Berivan Gökoğlu, kadın gezetecileri ağırladı

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kırsal Kalkınma Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Şanlıurfa'da görev yapan kadın gazeteciler ile bir araya geldi.

ŞANLIURFA - İYİ Parti Genel Merkez Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kırsal Kalkınma Başkanı Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, Şanlıurfa’da görev yapan kadın gazeteciler ile bir araya geldi. Ülke ve kent gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, gazeteciler ile istişarelerde bulundu. 

Gazetecilere yönelik bir açıklama yapan Berivan Gökoğlu Yıldızsoy, “Var olan çalışma hayatımızdaki zorlukları bir kadın olarak kadın meslektaşlarımızı dinleyerek birbirimizin arasında istişare ettik. Amaç toplumda kadın değerlerinin sadece ev hayatının değil, iş hayatında da aynı sevgi ve saygı çerçevesinde karşılanması gerektiğini anlatmaktır. İYİ Partimizin bir ferdi olarak bugün verdiğimiz bu güzel kahvaltıda kadın gazetecilerimiz ile bir araya geldik. Bu vesile ile tüm gazetecilerin Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım. Bugünün öneminin bir güne değil 365 güne sığdırılması gerektiği kanısındayım” dedi.

Meral Akşener kongre için Urfa’ya geliyor

Seçim hazırlıklarına yönelik sorulan soru üzerine Gökoğlu, “Seçim hazırlıklarından önce 22 Ocak'ta İl başkanlığımızın kongresi var. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de bu kongreye katılım sağlayacak. Seçimin şu anda startı verilmedi. Duymadık duyarsak tabii ki biz de sahadayız. Bölgemizin sorunları ile sadece bir siyasetçi olarak değil, bir Urfalı olarak da gerçekten en derin duygularla ilgilenerek samimi olarak çözüm odaklı olmaya çalışıyoruz. Tabii ki ne kadar soruna ne kadar insana ulaşabilirsek bu bizim için önemli ama tek bir elin nesi var iki elin sesi var. Hep birlikte güzel bir Urfa için çalışıyoruz” diye konuştu.

berivan gokoglu yildizsoy iyi parti urfa iyi pati kadın gazeteciler