Jandarma ekipleri bu sefer anneler için sahadaydı

TAKİP ET

8 Mayıs Anneler günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla anneleri unutmadı.

Jandarma ekipleri bu sefer anneler için sahaydaydı   8 Mayıs Anneler günü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  Etkinlikler kapsamında Suruç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla anneleri unutmadı.    Jandarma Komutanlığına bağlı personel sorumluluk bölgelerinde sabahın erken saatlerinde çat kapı ev ziyaretleri yaparak ikametlerinde bulunan annelerin " Anneler Gününü" kutladı.   Ekipler anneleri sadece evlerinde ziyaret etmedi ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik ekipleri ise sorumluluk bölgelerinde yapmış oldukları uygulamalarda araclarda bulunan annelere karanfil dağıttı 8 Mayıs Anneler Gününü kutladı.   Annelerin ellerinden öperek karanfil hediye eden Jandarmanın etkinliği vatandaşların takdiriyle karşılandı. Mehmetçik'e teşekkür eden anneler ve vatandaşlar Jandarmayı tebrik etti.   İlçe Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: " 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla İlçemizde ikamet eden Annelerimizi unutmadık.Her türlü zorluklarda ülkemize ve milletimize yararlı bireyler yetiştirmek için mücadele eden ,en mutlu anlarımızda olduğu gibi, tüm sıkıntılarda sığındığımız liman olan annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir.

Bu yüzden annelerimizi hiçbir zaman unutmayacağız .Bu vesileyle Jandarma olarak başta ilçemiz olmak üzere Ülkemizin her noktasında bulunan tüm annelerimizin Anneler Günü Kutlu olsun"