Jandarma ve DKMP ekiplerinden kaçak avcıya baskın

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kaçak avlanan şahıslara yönelik başlatılan çalışma kapsamında Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Şubesi ekipleri ile Organize Sanayi Jandarma Karakolu ekipleri tarafından baskın yapıldı.

Şanlıurfa'da kaçak avcılara göz açtırılmıyor. Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde kaçak avlanan şahıslara yönelik başlatılan çalışma kapsamında Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Şubesi ekipleri ile Organize Sanayi Jandarma Karakolu ekipleri tarafından baskın yapıldı.
Kaçak avlanan şahıslara idari para cezası kesilirken keklik ve av malzemelerine el konuldu. Denetimler hakkında DKMP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İl Şube Müdürlüğümüz Av Koruma ve Kontrol Ekibi ve Eyyübiye İlçesi Organize Sanayi Bölgesi Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından 22.06.2022 tarihinde icra edilen denetimde kaçak avlandığı tespit edilen 3 kişi hakkında idari işlem yapılmış olup, 1 adet kum kekliği, 1 adet keklik kafesine ve 1 adet kıl tuzağa el konulmuştur."