Karaköprü Belediyespor futbola yeni yetenekler kazandırıyor

TAKİP ET

Haber: Hasan Ray

Karaköprü Belediyespor gerçekleştirdiğini altyapı seçmeleriyle bünyesine yeni futbolcu adayları eklerken, Türk futboluna yeni yetenekler kazandırılması hedefleniyor.

Şanlıurfa'yı profesyonel liglerde başarılı bir şekilde temsil eden ve bu sezon TFF 3. ligde play off oynayan Karaköprü Belediyespor altyapı çalışmalarına da önem vererek futbola yeni yetenekler kazandırmaya çalışıyor. Altyapı antrenörleri eşliğinde gerçekleştirilen seçmelerde yeni futbolcu adayları dikkatle izlenerek yetenekli gençlerin seçimi gerçekleştiriliyor. 

Karaköprü Belediyesi Doğukent Spor Kompleksi sahasında yapılan seçmeleri seçmelere katılan gençlere moral verme adına Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Osman Uludağ ve Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öncel de takip ettiler. Seçmeleri dikkatle izleyen Kulüp Başkanı Uludağ yaptığı açıklamada sporcu gençler yetişmesine ve genç yeteneklerin futbola kazandırılmasına önem verdiklerini ifade etti.

Kulüp Başkanı Uludağ, "Karaköprü Belediyespor'umuzun altyapısına yeni gençler kazandırmak için seçmelerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz de bugün seçmeleri takip edip genç kardeşlerimizin yanında olmak istedik, onlarla sohbet edip hedeflerimizi paylaştık. Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli de gençlere çok önem veriyor ve bu güzel tesisleri kazandırarak gençlerin hizmetine sunuyor. İnşallah seçmelerimiz hayırlara vesile olur Karaköprü Belediyespor'a ve Şanlıurfaspor'a ileride hizmet edecek yeni futbolcular kazandırılır" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Altyapı Koordinatörü Antrenör Murat Bakırcılar ise seçmelerin programı hakkında açıklamada bulundu. Murat Bakırcılar, “Burada yetenekli olan gençlerimizi kendi kategorimize katacağız. Tabi bizim mevcutta olan takımlarımız olduğu için onların eksik yönleri kıyaslayarak seçeceğiz. Ama  bunu en azında Karaköprü Belediyesinin bir aktivitesi olarak da geçmemiz buradaki gençlere faydası olması ile ilgili bir çalışmamız var” dedi.

Karaköprü Belediyespor altyapı seçmeleri Pazartesi ve Çarşamba günü 2008- 2009 doğumlular, Salı ve Cuma günü 2010- 2011 doğumlular ile  Perşembe ve Pazar günleri ise 2012-2013-2014 doğumlular arasında yapılacak.

osman uludag karakopru belediyespor karakopru urfa