Karaköprü Belediyespor maçında tehdit iddiası

TAKİP ET

Şanlıurfa temsilcili Karbel Karaköprü Belediyespor, Bayrampaşaspor maçında rakip takımın kulüp as başkanı Gökhan Çıra'nın sahaya girerek hakeme tehdit ve saldırıda bulunduğunu duyurdu. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, 10 Şubat'ta oynanan ve kırmızı siyahlıların 3-2 kaybettiği maçın iptali için gerekli başvuruların yapıldığı belirtildi.

Misli.com 3’ncü Lig 4’ncü Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, 20’nci hafta maçında Bayrampaşaspor’a konuk oldu. İstanbul Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında oynanan karşılaşma, ev sahibinin 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Şanlıurfa temsilcisinin eli boş sahadan ayrıldığı maçta, Bayrampaşaspor kulüp as başkanı Gökhan Çıra’nın hakeme saldırdığı iddia edildi.

Karaköprü Belediyespor tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“10.02.2021 tarihinde İstanbul Çetin Emeç Stadyumunda oynadığımız Bayrampaşaspor maçının 65’nci dakikası oynanırken Bayrampaşaspor kulüp As Başkanı Gökhan Çıra sahaya girerek maçın hakemine fiili saldırıda bulunmuş ve tehdit etmiş olup saha içinde yaklaşık 10 dakika kalmıştır. 

Yaşanan olaylar neticesinde hakem tarafından saha dışına gönderilen Gökhan Çıra, polis eşliğinde tribüne çıkarılmasına rağmen hakem ve futbolculara tehdit ve fiili saldırılarını tribünde de devam ettirmiştir. Talimat gereği hakeme yapılan saldırıda hakem maçı tatil edip soyunma odasına gitmesi gerekirken sahada kalmış olup maçın hakimiyetini tamamen yitirmiştir.

Karbel Karaköprü Belediyespor olarak Bayrampaşaspor as başkanının maçı zora sokan fiilleri ve yöneticilerimize hakaretleri konusunda tüm ilgili kurum ve kuruluşlara maçın iptali ile ilgili gerekli şikayetler yapılmıştır.”