Karaköprü'deki yangında zarar 10 milyon!

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde dün bir işyerinde meydana gelen yangın nedeniyle ilçede adeta seferberlik ilan edildi. Yaşanan yangın nedeniyle oluşan zararın yaklaşık 10 milyon olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’nın merkez Karaköprü ilçesinde dün bir işyerinde meydana gelen yangın nedeniyle ilçede adeta seferberlik ilan edildi. Yaşanan yangın nedeniyle oluşan zararın yaklaşık 10 milyon olduğu öğrenildi.

Su tesisatı malzemeleri ile dolu 3 katlı işyerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen yangın kısa sürede bütün işyerini sardı. Büyüyen yangın işyerinin dışına taşınca işyerinin bulunduğu binalardaki daireler de yanma tehlikesi geçirdi.

Uzun süre müdahale edildi

Çevredeki vatandaşların işyerindeki yangını fark edilmesiyle durum hemen itfaiyeye bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın oldukça büyük olması müdahaleyi de o kadar zorlaştırdı. O sırada bölgede bulunan Karaköprü Belediyesine ait arazöz de yangına su ile müdahale etti.  Yangın uzun uğraşlar sonrası söndürüldü.

Yangın nedeniyle üst katlarda bulunan bazı dairelerin pencereleri ve cephe kaplaması da yandı.

Zarar 10 milyon!

İşyerinde bulunan su tesisatı malzemeleri ve iki kamyonet yanarak küle döndü. Yaşanan yangın nedeniyle oluşan zararın yaklaşık 10 milyon olduğu öğrenildi. Yangının, yanan işyerinin hemen yanında bulunan boya malzemeleri satan işyerine sıçramaması olası faciayı önledi.

İşyeri sahipleri, olay yerinde temizlik ve hurda toplama çalışmalarını sürdürüyor. 

Karaköprü'de belediye aracı itfaiyeye destek verdi