Kargo ile uyuşturucu madde sevk eden zehir tacirleri hakim karşısında

TAKİP ET

Şanlıurfa'dan Antalya'nın Alanya ilçesine kargo ile uyuşturucu sevk ettikleri gerekçesiyle tutuklanan zehir tacirleri hakim karşısına çıktı. Hakim karşısına çıkarılan zanlılar kendilerini savunurken duruşma temmuz ayına ertelendi.

Şanlıurfa’dan Antalya’nın Alanya ilçesine kargo ile uyuşturucu sevk ettikleri gerekçesiyle tutuklanan zehir tacirleri hakim karşısına çıktı. Hakim karşısına çıkarılan zanlılar kendilerini savunurken duruşma temmuz ayına ertelendi.

Şanlıurfa’dan gönderilen uyuşturucu maddeyi almak için kargo şubesine giden 1'i kadın 4 kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla bağlantılı oldukları gerekçesiyle Gaziantep ve Şanlıurfa’da iki kişi daha yakalanarak gözaltına alındı.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya uyuşturucu madde ticareti suçundan tutuklanan sanık Y.A. duruşma salonunda hazır bulundu. Şanlıurfa'da tutuklu bulunan M.A. ve tutuksuz yargılanan H.Y. Gaziantep Adliyesi'nden SEGBİS'le duruşmaya katıldı. Duruşma hazır bulunan A.Ç. de tanık olarak katıldı.

Mahkeme başkanı, zehir tacirleri duruşmada kendilerini savunup tahliyelerini isterken duruşma tanıkların dinlenmesi, Abdulhadi Y. hakkında araştırma yapılmasına, kargonun önünde uyuşturucuyu yakalayarak tutanakta imzaları olan polis memurların gelecek celsede dinlenilmesine, karar verilerek duruşmayı 7 Temmuz tarihine erteledi.
 

zehir tacirleri uyusturucu madde alanya agir ceza