Katliam gibi kaza! 4 ölü, 2'si polis 3 yaralı 

TAKİP ET

Çankırı'nın Çerkez ilçesinde yaşanan trafik kazasında tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. 2'si polis 3 ise kişi yaralandı.

Çankırı’nın Çerkez ilçesinde yaşanan trafik kazasında tırın otomobilin üzerine devrilmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. 2'si polis 3 ise kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza İstanbul-Samsun kara yolu Çerkeş ilçesi Göynükçukuru köyü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan sürücüsü aracını yol kenarına park etti. 

Otomobil sürücünün ihbarı üzerine olay yerine polis ve çekici ekipleri sevk edildi. O sırda aynı yönde seyreden tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak, otomobilin üzerine devrildi. Kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 2'si polis 3 kişide yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, yaralılara yaptıkları ilk müdahalenin ardından 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 2’si polis 3 yaralı ise ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

kaza asayiş olay çankırı