Kaymakam evinde silahla vurulmuş halde bulundu! 

TAKİP ET

Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Polis yaşanan olayla ilgili Kaymakam Coşku'nun ölüm nedenini belirlemek için inceleme başlattı. 

KAHRAMANMARAŞ- Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla vurulmuş halde bulundu. Polis yaşanan olayla ilgili Kaymakam Coşku’nun ölüm nedenini belirlemek için inceleme başlattı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Ekinözü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Kaymakam Mesut Coşkun’un şoförü, sabah saatlerinde kaymakamı götürmek için evine gitti. Kaymakama ulaşamayan şoför, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri Kaymakam Cosku’nun evine gitti. Eve giren yetkililer, Kaymakamı silahla kafasından vurulmuş halde buldu. Olay yerinde müdahale yapan sağlık ekipleri, Kaymakam Mesut Coskun’un hayatını kaybettiğini belirledi. 

Emniyet, Kaymakamın ölümünü şüpheli bularak inceleme başlattı. 

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Mesut Coşkun’un cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’da Kaymakam Mesut Coskun’un ölümü ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum.”

Mesut Coşkun kimdir?

1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğan Mesut Coşkun, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında T.C İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Kaymakamlık mesleğine intisap etti. 

Kaymakam refikliği stajını sırasıyla Ağrı-Doğubayazıt ve Trabzon-Beşikdüzü ilçelerinde tamamlayan Coşkun, Afyonkarahisar-Dazkırı ve Burdur-Karamanlı ilçelerinde kaymakam vekilliği stajı gerçekleştirdi. 

107.Dönem Kaymakamlık kursunu Üstün Başarı derecesi ile tamamlayan Coşkun, 23.06.2021 tarihli Atama Onayı ile Artvin Kemalpaşa Kaymakamı olarak atandı. Daha sonra asaleten İhsangazi Kaymakamı olarak atanmış ve 2023 yılında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kahramanmaraş Ekinözü ilçesinin Kaymakamı olarak görevlendirilmiştir.
 

son dakika kahramanmaraş ekinözü kaymakam mesut coşkun