Kızılay Karaköprü Şubesi'nden anlamlı proje

TAKİP ET

Kızılay Karaköprü Şubesi yaptığı organizasyonlarla takdir toplamaya devam ediyor.

Dünya etkisi altına alan koronaviris ile birlikte ilan edilen pandemi sürecinde gönüllü ekiplerle maddi durumu kötü olan ailelere erzak kolisi yardımlarıyla dikkat çeken, çesitli kurumlarla birlikte sosyal projelere imza atan Kızılay Karaköprü şubesi bu kez bambaşka bir projeye imza atıyor.

24-25-26 Şubat tarihlerinde Urfacityavm'de resim sergisini organize edecek olan Karaköprü Şubesi buradan gelecek bağış ve destekler ile daha çok kişiye ulaşıp daha çok çocuğun umudu olma gayretini sürdürecek.

Düzenlenecek olan sergi ile ilgili açıklama yapan Kızılay Karaköprü Şube Başkanı Av. Osman Aslan, "Bizler bazen çocukların sesiyiz, bazen bir annenin yüreğindeki merhametiz, Bizler bazen bir köyde açan papatya, bazen şehir merkezinde dört duvar arasında sıkışmış bir mazlumun nefesiyiz.

Şimdiye kadar yaptığımız etkinliklerimizin üzerine yeni bir etkinlik koyup resim sergisi açma düşüncesini sanatçılarımızla paylaştık nitekim güzel sonuçlar alıp bize seve seve destek olabileceklerini aktardılar.

Eserler ile yapacağımız organizasyona destek çıkan tüm sanatçılarımıza çok teşekkür ediyorum. Umarım vatandaşlarımızda bizlere destek çıkıp bağışlarla yardimci olurlar. Başta tüm gönüllü kardeşlerime ve emeği olanlara şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Öte yandan kızılay gönüllüsü olan Kader Çiftçi'nin 17 eser ile destek verdiği sergiden gelecek olan bağışlarla çocukları mutlu etmek istediğini belirtti.

Sergide vatandaşlarımızın ziyaretine sunulacak ve satışı gerçekleştirilecek eserlerin sanatçı listesi:

Resim iş bölümü ögrencisi kader ÇİFTÇİ (17 eser)

Doçent Dr. Emine TEKER (1eser).

Öğrt görevlisi Necla TOSMUR (1eser)

Ressam Remzi KARA (1 eser)

Ressam Mehmet İNCİ (1 eser)

Ebru Sanatçısı Zeynep İLHAN (1 eser)

Ecz. Neşet UÇKAN (1 eser)