Kuyuda iple boynuna briket bağlanmış halde ölü bulundu

TAKİP ET

Kilis'te kan donduran olayda iki gün önce kayıp olan ve her yerde aranan 9 yaşındaki küçük kız çocuğu evlerinin yakınında bulunan iki katlı bir evin su kuyusunda boynuna iple briket bağlanmış halde ölü halde bulundu.

KİLİS- Kilis’te kan donduran olayda iki gün önce kayıp olan ve her yerde aranan 9 yaşındaki küçük kız çocuğu evlerinin yakınında bulunan iki katlı bir evin su kuyusunda boynuna iple briket bağlanmış halde ölü halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay Kilis Okçular Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, iki gün önce okuldan çıkan yabancı uyruklu G. M. (9) isimli küçük kız bir daha eve dönmedi. Küçük kızın ailesi durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. 9 yaşındaki G. M’yin bulunması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Başlatılan çalışma sırasında aldıkları ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, G. M. İsimli küçük kızın evinin yakınlarında bulunan iki katlı bir evin bahçesinde bulunan su kuyusunda çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar sonucunda polis ve itfaiye ekipleri, küçük kızı iple boynuna briket bağlanarak kuyuya atılmış halde ölü buldu. Talihsiz kızın cenazesi bulunduğu kuyudan çıkarılarak Kilis Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin bulunması için geniş çaplı soruşturma başlattı.


 

son dakika kilis küçük kız kuyu