Lokman Eczanesi yeni yerinde hizmet vermeye başladı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da 45 yıldır hizmet veren Lokman Eczanesi, binasının depremde ağır hasar alması nedeniyle yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden doğrudan etkilenen illerden olan Şanlıurfa’da ağır hasar alan binaların yıkımına devam ediliyor. Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde bulunan Atatürk Bulvarı üzerindeki binaların bir çoğu da ağır hasar aldı. Ağır hasar alan binalar boşaltıldı.

Her gün binlerce araç ve yaya tarafından kullanılan Atatürk Bulvarı’nın girişinde bulunan Lokman Eczanesi’nin bulunduğu bina da ağır hasar aldı. Şanlıurfalılar adeta buluşma noktası olan ve adres tarif edilirken bile konumu işaret edilen Lokman Eczanesi, yeni yerine taşındı.

45 yıllık eczane olan Lokman Eczanesi 35 yıldır aynı yerde Şanlıurfalılara hizmet veriyordu. Binanın ağır hasar alması nedeniyle Lokman Eczanesi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının içinde yer aldığı Göbeklitepe İşmerkezine (Eski Toplama merkezi karşısı) taşındı. Lokman Eczanesi Şanlıurfalılara burada hizmet verecek.
 

lokman eczanesi sanliurfa deprem deprem haberleri gobeklitepe is merkezi