Madde bağımlısı anne evi terk etti! Baba ve çocuklar sokakta kalacak

TAKİP ET

Peygamberler şehri Şanlıurfa'da hemen her gün can sıkıcı bir olay ile karşılaşmak olağan bir hal aldı. Uyuşturucu maddeye bulaşan bir anne ve ortada kalan 3 çocuklu bir baba devletten destek bekliyor.

ŞANLIURFA - Peygamberler şehri Şanlıurfa’da hemen her gün can sıkıcı bir olay ile karşılaşmak olağan bir hal aldı. Uyuşturucu maddeye bulaşan bir anne ve ortada kalan 3 çocuklu bir baba devletten destek bekliyor.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Akabe mahallesinde 6 çocuklu bir aile uyuşturucu maddeye bulaşan annenin evi terk edip sokaklara düşmesi ile adeta dağıldı. Kirada oturan ailenin yaşam şartları içler acısı durumdayken kalp hastası olan kız çocuğunun maaşı bile anne tarafından uyuşturucu maddeye yatırılıyor.

Hurdacılık ile geçinmeye çalışıyor

Hurdacılık yaparak çocuklarının rızkını çıkarmaya çalışan baba ise çaresiz bir şekilde hayat mücadelesi veriyor. Eşinin uyuşturucu maddeye bulaştığı için 17 yaşındaki oğlu ile birlikte evdeki buzdolabını ve diğer eşyaları sattığını söyleyen baba Abdurahman Bayer, yanında kalan çocuklarının kurtarılmasını istiyor. 

Madde bağımlısı anne evi terk etti

Ajans Balıklıgöl mikrofonları aracılığıyla devlet yetkililerine seslenen çaresiz baba Abdurahman Bayer, “eşim evi bırakıp gitti. Madde bağımlısıdır. Benim ev sahibim 3 aydır suyumu elektriğimi ve kiramı karşılıyor. Allah razı olsun. Ama ben yetkililerden bir yardım bekliyorum. Durumumuz göz önündedir. Çocuklarla birlikte perişanız, rezil olmuşuz.” dedi.

Birkaç gün içerisinde sokakta kalacak

Durumunun çok kötü olduğunu söyleyen çaresiz baba Abdurahman Bayer, “Hiçbir şeyimiz yok. Bir yardımda bulunsanız çok iyi olur. Benim bir mesleğim yok, hurdacının yanında çalışıyorum. O da bize yetmiyor. Anneleri bırakmış gitmiş, ben de mecbur gelip onlara bakıyorum. Anneleri bırakıp gitti, ben bırakamıyorum. Birkaç güne dışarıda kalacağım. Ev sahibi zaten yapacağını yaptı. Yetkililerden yardım bekliyorum.” diye konuştu. 

HABER: HASAN RAY – NAİME KEÇECİ
 

urfa haber urfa madde bagimliligi hasan ray haber son dakika bayer