Mahmut Demir: Urfa'da partiler üstü bir lobi var

TAKİP ET

Mahmut Demir: Urfa'da partiler üstü bir lobi var

Gelecek Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Mahmut Demir, yaptığı açıklamada görevlerinden istifa eden Saadet Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Abdullah Direk, Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yusuf Tokmak’a destek çıktı.

Üzülerek öğrendim

Başkanların istifa durumlarını üzülerek öğrendiğini belirten Mahmut Demir, “Şanlıurfa'da ilkeli duruşları ile tanıdığımız siyasete kalite katan, Saadet Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Abdullah Direk, Saadet Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Kasım Şaşkın, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Yusuf Tokmak 'ın başkanlıklarından istifa ettiklerini üzülerek öğrendim.” dedi.

Urfa' da partiler üstü bir lobi var

Urfa’da parti üstü lobi olduğunu iddia eden Demir, “Bu lobi idealist memleketi için mücadele eden gençlerin sürekli önlerini kesip siyasi süreçlerdeki pazarlıklar ile Urfa siyasetine yıllarca yön verdiler, kaybeden Memleketimiz Oldu. Şanlıurfa'da en az iktidar kadar bu lobi de gitmelidir. İnşallah ilk seçimde Allah Memleketi bu lobiden de kurtarsın. Ben her zaman sizlerleyim kıymetli başkanlarım. Emin olabilirsiniz siz kaybetmediniz.” diye konuştu.