Mali Müşavirlerden kan bağışı kampanyasına destek

TAKİP ET

Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 'Muhasebe Haftası' nedeniyle kan bağışı kampanyası başlattı.

Şanlıurfa Mali Müşavirler Odası 1-7 Mart Haftası münasebetiyle ‘işimiz sadece firmalara değer katmak değil, aynı zamanda topluma değer katmaktır’ sloganıyla ile kan bağışı kampanyası başlattı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sergi salonunda Kızılay Şanlıurfa Şubesi tarafından kurulan kan toplama merkezinde kan veren mali müşavirler, kan vermenin önemine dikkat çekti.

TOPLUMSAL İHTİYAÇLARA DUYARLIYIZ

Düzenlenen kampanya ile ilgili konuşan Şanlıurfa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Mustafa Karadağ, “İşimiz sadece Firmalara değer katmak değil. Aynı zamanda topluma değer katmaktır sloganıyla yola çıkan biz mali müşavirler olarak toplumsal ihtiyaçlara da duyarlıyız, bu vesileyle kan verme bağış kampanyamıza tüm meslektaşlarımızın katılımını bekliyoruz.” dedi.

SEVDİKLERİMİZE LAZIM OLABİLİR

Herkesin kana ihtiyaç duyabileceğine dikkat çeken Başkan Karadağ, “Çok sevdiğiniz bir insan (anneniz, babanız, kardeşiniz, eşiniz veya biricik evladınız olabilir) çaresizlik içinde bekliyor ve siz hiçbir şey yapamıyorsunuz. İşte sağlıklı iken kan bağışlamakla böyle çaresiz bekleyen bir insana ve onun çaresizlik içinde kıvranan sevdiklerine çare olacağınızı düşünmeniz gerekiyor. Kan bağışlamanın bence en büyük yararı, insanın ömründe bir kez olsun bu duyguyu yaşamasıdır." diye konuştu.