Meteorolojik uyarı! Urfa'da hafta boyunca etkisini sürdürecek

TAKİP ET

Şanlıurfa'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta boyunca da etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta boyunca da etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) yapılan açıklamaya göre, “Hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.” 

Meteorolojik uyarı! 

Şanlıurfa Valiliği de yapılan açıklamaya ilişkin, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere bütün vatandaşları günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, bu hafta boyunca da etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Sıcak havanın etkili olduğu ilimizde kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere bütün vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00-16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”


 

şanlıurfa hava durumu meteoroloji valilik sıcak hava