MHP Adayı Hava Birsen Değer, ŞUOFİD'i ziyaret etti

TAKİP ET

Şanlıurfa 28. Dönem milletvekili adayı listesini açıklayan MHP'de adaylar sahaya inmeye başladı. 

Şanlıurfa 28. Dönem milletvekili adayı listesini açıklayan MHP’de adaylar sahaya inmeye başladı. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hava Birsen Değer, Şanlıurfa Omurilik Felçlileri Derneği'ni (ŞUOFİD) ziyaret etti. Dernek Başkanı Habib Polat ve yönetimini ziyaret eden Hava Birsen Değer, dernek faaliyetleri hakkında bilgi alarak, engellilerin kentte karşılaştığı sorunların çözümü için beraber çalışma vurgusu yaptı.

'Urfa engelliler konusunda çok eksik'

Dernek ziyareti sırasında bir açıklama yapan Havva Birsen Değer, “Engelli annelerimizle birlikte ilerleyeceğiz inşallah. Ben 18 yıldır engellilerin içerisindeyim, çalışmalarım var. Urfa’mız çok eksik bu konuda. Şanlıurfa'da engelli sayımız çok yüksek. Bir ilçe nüfusu düzeyinde bir engelli sayımız var. İnşallah kısmet olursa engellerimizle birlikte el ele vererek erişebilirlik olsun, okul kurslarımız olsun hep birlikte çalışmalarımız olacaktır.

‘Elbirliği ile engelleri aşacağız’

Kentimiz çok eksik bu konuda. Özellikle de bedensel engellilerimizin ulaşımı, işitme ve görme engellilerimizin de bu konularda çok ihtiyaçları var. Yollarımız onlara uygun değil, otobüslerimiz onlara uygun değil, bayağı bir eksiklerimiz var. Başkanlarımızla birlikte, el birliğiyle Urfa'daki bütün engellilerimizin ihtiyaçlarını gidereceğiz” dedi.

Başkan Polat başarı diledi

Ardından konuşan Dernek Başkanı Habib Polat ise, “İlk ziyaretini bize yaptığı için Hava Birsen hanıma çok teşekkür ediyorum. Ben Allah yolunu bahtını açık etsin diyorum, yürüdüğü yol kendisine açık olsun. Bugün bizi ziyaret ettiler. Hem kursları dolaştık hem arkadaşlarımızla oturup sohbet ettiler. Zaten Havva Birsen hanım yıllardır içimizde olan bir insan, bir engelli annesi her konuda yanımızda. Sivil toplum içinde olan bir insandı. Ben hakkında hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah güzel çalışmalara vesile olur.” diye konuştu.
 

hava birsen deger mhp aday mhp haberleri mhp urfa urfa mhp haberleri