MHP'li vekil belediye meclis üyesine lüks otomobil hediye etti

TAKİP ET

MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, aynı zamanda partilisi olan Haliliye Belediye Meclis Üyesi Osman Karaağaç'a lüks bir otomobil hediye etti. Otomobilin anahtarını teslim ettiği sırada çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Özyavuz, 'MHP Haliliye Belediye Meclis Üyemiz Kardeşim Osman Karaağaç'a bir değil bin araba feda olsun iyi günlerde kullansın' dedi. Özyavuz'un bu paylaşımına ilginç yorumlar geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP Haliliye Belediye Meclis Üyesi Osman Karaağaç’a lüks bir otomobil hediye etti. Özyavuz, otomobilin anahtarını Karaağaç’a teslim ettiği sırada çekilen fotoğrafları “MHP Haliliye Belediye Meclis Üyemiz Kardeşim Osman Karaağaç'a bir değil bin araba feda olsun iyi günlerde kullansın” yorumuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Karaağaç ise Özyavuz’un bu jestine “Vekil ağabeyim. Bugünkü sürprizin karşısında hislerimi denizler mürekkep ağaçlar kalem olsa ifade edemez. Tek kelime ile sen benim ağabeyimsin. Rabbim varlığını daim eylesin. Sana bir can değil bin can feda olsun” sözleriyle yanıt verdi.

 

Öte yandan Özyavuz’un paylaşımına “Hayırlara vesile olsun inşallah. Biz de yıllardır bir broadway alabilir miyiz diye bekliyoruz” ve “Biz de bu kış üzerimize yağmur damlamasın diye dua ediyoruz vekilim… Bizi de görsen keşke” şeklinde ilginç yorumlar geldi.