MHP lideri Devlet Bahçeli: Adayımız nettir

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında düzenlediği ilk mitinginde konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında düzenlediği ilk mitinginde konuştu.

“2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlatılan mitingde konuşan Devlet Bahçeli, "2023’te adayımız belli, kararımız nettir. Derdimiz milli bekamız ve egemenlik hakkımızdır" dedi.

Cumhur ittifakının Cumhurbaşkanı adayının net olduğunu belirten Bahçeli, şunları söyledi:

"2023 yılında adayımız belli, kararımız nettir. 1,5 yıldır kararsızlık içinde kıvrananlar varsın masalara yüz sürsünler. Varsın birbirlerine kazık atıp dursunlar. Kimin aday olacağını belirlemek için Türkiye düşmanlarından icazet arayışına koyulsunlar. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Ne söyleyeceğimizin bilincindeyiz. 

‘NE VAAT ETTİĞİMİZ ORTADADIR’

Milletimize nasıl bir gelecek vaat ettiğimiz apaçık ortada. Gizleyecek, saklayacak hiçbir şeyimiz yok. Utanacağımız, sıkılacağımız hiçbir ilişki ağımız da yok. Çünkü biz haktan yanayız, halktan yanayız, hakikatten tarafız, Sivas'ın, Amasya'nın Çorum'un, Tokat'ın, Yozgat'ın yanındayız. Çiğ süt içmedik ki karnımız ağrısın. Zillete tevessül etmedik ki istikametimiz şaşsın. Namerde el açmadık ki yüzümüz kızarsın. İhanete tamam demedik ki yükümüz ağırlaşsın. Nasıl görünüyorsak oyuz. Ne demişsek onun ardındayız. 

Türkiye düşmanlarıyla düşüp kalkanlar bizimle olamaz. Terör örgütleriyle iç içe olanlar bizimle aşık atamaz. Türk ve İslam değerlerine şaşı bakanlar bizim yanımıza bile yaklaşamaz. Sivas'ın ufkunu kapatmanın peşinde olanlarla hesabımız var. Amasya'nın karşısında olanlarla hesabımız var. Tokat'ın umudunu kırmanın arayışında olanlarla hesabımız var. Çorum'un huzurunu bozmanın planını yapanlarla hesabımız var. Yozgat'ın hususiyetiyle oynamanın çetelesini tutanlarla hesabımız var. Türk milletine yan bakanlarla iki cihanda da görülecek hesabımız olacak” dedi.

‘CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI NETTİR’

Bu nedenle bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz istikbalinizi tayin edecektir. Vakit yaklaşmaktadır, çember daralmaktadır. Bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçilmesi, TBMM'de milletvekili sayısı ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun ve Cumhur İttifakı'nın tecelli etmesidir. Gayemiz budur, gayretimiz buna yöneliktir” dedi.