MHP, Şanlıurfa adaylarını tanıttı

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili adaylarını tanıtı. Tanıtım toplantısına çok sayıda kişi katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şanlıurfa Milletvekili adaylarını tanıtı. Tanıtım toplantısına çok sayıda kişi katıldı. 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28 dönem milletvekili seçimlerinde Şanlıurfa'da MHP adına yarışacak olan adayların tanıtım toplantısı yapıldı.

Mehmet Akif İnan konferans salonunda düzenlenen tanıtım toplantısına, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, il teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, muhalefeti eleştirdi. 

“Muhalefet ne yapacak hep eleştiri yapacak çünkü çözüm yolunda ortaya koydukları hiçbir projeleri yok” diyen Özyavuz şu ifadelere yer verdi:

“Geçmişten bugüne yapılan seçimlerin anlamı dışından Türkiye’mizin yüz yılına girerken yapılan ilk seçim olma sebebiyle bir kat daha fazla öne arz etmektedir. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılında yapılacak olan bu seçim Türkiye’nin iki asra nasıl başlayacağı konusunda çok önemli bir belirleyici seçim olacaktır. 

Sizin verdiğiniz oylarla 2018 yılında TBMM ‘de gücümüzün yettiği kadar sizleri temsil etmeye çalıştık, zaman zaman mecliste Şanlıurfa’nın sorunlarını dile getirdik. Zaman zaman yine Milliyetçi Hareket Partisi içinde bize verilen görevlerle genel politikalarla ve dünyadaki değişmelerle ilgili gündemdeki konuları işledik. 

Sürekli muhalefet tarafından eleştirtilen bir hükümet modeli ama aslında bütün dünyada uygulanan çok seri kararlarla Türkiye’nin geleceğiyle ilgili adım atılması gerektiğinde çok hızlı bir şekilde karar alabilen bir hükümet sistemidir. Bu yüz yıla en çok adapte olabilecek bir hükümet olacak. Muhalefet ne yapacak hep eleştiri yapacak çünkü çözüm yolunda ortaya koydukları hiçbir projeleri yok”