Millet İttifakı'nın ortakları seçim bürosu açılışında bir araya geldi

TAKİP ET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa'da seçim bürosu açılışlarına devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Adayları seçim bürosu açılışında konuştu. Yapılan açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Niyazi Yanmaz, Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, CHP Şanlıurfa Milletvekilleri Müslüm Akalın, Mahmut Tanal katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Mustafa Niyazi Yanmaz, "Sevgili kardeşlerim, bu seçim zulüm düzeni ile mazlumların, vurguncu, tarancılarla mağdurların, ezilmişlerin ipinin koptuğu bir seçimdir. Sıradan bir şahsı istememek, bir partiyi kabul etmemek değil; bir zihniyetin bu ülkede sona ermesini istemektir.

'Keyfi düzen son bulsun'

Artık bu insanların keyfi düzeninin son bulmasını istemektir. Bizler bu sebeple bu akşam burada hepsi çok değerli kardeşlerimiz birlikte olduğu Urfalılar çok iyi bilir; Müslüm Akalın dendiğinde bey efendilik, nezaket akla gelir. Bu kardeşimizi meclise göndermek diğer kardeşlerimizi meclise göndermek bizim boynumuzun borcudur. Emaneti eline vermeliyiz." dedi.

'Şanlıurfa artık sahipsiz değil'

Ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, "Zaman zaman her platformda derler ki 'Urfa sahipsiz bir memleket' ama biz burada genç kadrolar olarak ve tecrübeli ağabeylerimizle beraber buradan size söz veriyoruz. Urfa artık sahipsiz değil. Cumhuriyet Halk Partisi'nin her ferdi kanının son damlasına kadar Urfa'ya sahip çıkacaktır. Buradan tekrardan söz veriyorum, Urfalı hemşerilerime, her alanda Urfalı hakkını alacaktır. Geliyor gelmekte olan" diye konuştu.

'Topçu Meydanının ismini Topçu Meydanı yapacağız'

Daha sonra mikrofonu alan CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Tanal, "Bugün bu 4 işaretini gördüm. Rabia, Şanlıurfa'nın bu Rabia ile hiçbir alakası olmadığı halde atalarımızın kanları ile Topçu meydanı'nda Fransızları buradan kovarken orada kanlarımızla sulandı Topçu Meydanı. Topçu Meydanı'nın adını Rabia koydular. Bunu şiddetle kınıyorum. İktidarımızda yapacağımız ilk icraat Topçu Meydanı'nın adı Topçu Meydanı olacak." şeklinde konuştu.

Seçim bürosunun açılış programına katılımın oldukça yüksek olması gözlerden kaçmadı.

tanal yanmaz polat deva partisi