Milletvekili Yazmacı'dan teşekkür mesajı

TAKİP ET

AK Parti'den Şanlıurfa Milletvekili seçilen İş İnsanı Cevahir Asuman Yazmacı, yazılı bir açıklama yaparak seçim sonuçları için Şanlıurfalılara teşekkür etti.

AK Parti’den Şanlıurfa Milletvekili seçilen İş İnsanı Cevahir Asuman Yazmacı, yazılı bir açıklama yaparak seçim sonuçları için Şanlıurfalılara teşekkür etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti’den vekil seçilen başarılı İş insanı Cevahir Asuman Yazmacı, resmi sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayımladı.

Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“14 Mayıs'ta demokratik hakkını savunan ve oyunu kullanım vatandaşlarımızın rekor katılımı ile dünyanın önde gelen demokrasileri arasında yer aldığımızı tüm dünyaya tekrar ilan ettik. Kızınız, bacınız, ablanız Cevahir Asuman Yazmacı’ya bereketli hilalin bir parçası olan Şanlıurfa'mızın vekili ve gazi meclisimize sesli olma onurunu verdiniz.

Seçim sürecinde beni destekleyen başta Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ olmak üzere AK Partimizin mensuplarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın kuruluşlarımıza ve oylarıyla bizi destekleyen hemşehrilerime çok teşekkür ediyor, seçim sonuçlarının vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. 

Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turunu açık ara önde tamamlayarak cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı yolculuğumuzun devamı için desteklerinizi bekliyoruz sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum”