Mirdesi Aşireti Dayanışma Derneği, Hilvan ilçesine çıkarma yaptı

TAKİP ET

Şanlıurfa'nın ve Ortadoğu'nun kadim aşiretlerinden olan Mirdesi Aşireti Dayanışma Derneği, nüfusunun oldukça fazla olduğu Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesine bağlı Kırsal Gölcük (Tılfetis) mahallesinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

Şanlıurfa’nın ve Ortadoğu’nun kadim aşiretlerinden olan Mirdesi Aşireti Dayanışma Derneği, nüfusunun oldukça fazla olduğu Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Kırsal Gölcük (Tılfetis) mahallesinde bir ziyaret gerçekleştirdi.

Aşiretin kanaat önderlerinden Kemal Akpolat’ın  ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Dernek Başkanı Ahmet Batur, Şanlıurfa Manifaturacılar Odası Başkanı Ramazan Elma, Mirdesi aşiretinin büyük köylerinden Aşağıekece (Harapsor) Muhtarı ve kanaat önderi Mehmet Sinan Ray, İş Adamı Hacı Bekir Rusum, Gazeteci Yazar Hasan Ray, İş İnsanı Ömer Yakan, Hasan Batur, Ali Bucak, eğitimci Murat Çekici, Ömer Taslamak ve çok sayıda aşiret üyesi katıldı.

Ev sahibi Kemal Akpolat, dernek üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Aşiretin birlik ve beraberlik içerisinde atılması gereken adımların istişare edildiği programda konuşan Başkan Ahmet Batur, “Sadece Şanlıurfa’nın değil; Ortadoğu’nun da kadim aşiretlerinden olan ve tarihinde devlet kurup İslam alemine hizmet eden bir aşiret olan Mirdesilerin bir arada daha diri daha güçlü bir şekilde güzel işlere imza atması için çalışmalarımız devam ediyor.

Bu süreçte bize destek veren yanımıza durup bize yol gösteren değerli büyüklerimize bizi misafir eden Kemal Akpolat amcamızın şahsında teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirsin.” dedi.
 

ahmet batur hasan ray murat cekici sanliurfa mirdesiler mirdesiler derneği