Mirdesi Aşiretine üst düzey ziyaret!

TAKİP ET

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, Mirdesi Aşireti Dayanışma Derneğini ziyaret etti.   

ŞANLIURFA- Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, Mirdesi Aşireti Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 
 
Şanlıurfa Mirdesi Aşireti  Dayanışma Derneğini ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli, Aşiret üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti. 

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti  Dayanışma Derneği  Başkanı Ahmet Batur ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Başkan Geyveli'nin ziyaretinden son derece memnun kaldıklarını dile getirdiler. 

Başkan Ahmet Batur ve yönetim kurulu üyeleri, sohbet eden Geyveli, “Birlik ve beraberlik anlamında büyük arz eden aşiret derneklerinin güzel bir sohbet ve dayanışma örneği olduğunu belirti. Genel Başkan Yardımcısı Geyveli , “Bu akşam ki sohbetten büyük keyif aldım” ifadelerine yer verdi.

Genel Başkan Yardımcısı Geyveli'ye Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve partililer de eşlik etti.
 

Şanlıurfa Mirdesi Aşireti  Dayanışma Derneği şanlıurfa Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Geyveli