MSB'den Birecik'teki karakol saldırısıyla ilgili açıklama: 13 terörist etkisiz hale getirildi

TAKİP ET

Milli Savunma Bakanlığı, Şanlıurfa Birecik'te Çiçekalan Hudut Karakolu'na düzenlenen saldırı sonrası bölgede belirlenen hedeflerin ateş destek vasıtasıyla vurulduğunu duyurdu. Bakanlık, 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bölgede operasyonların devam ettiği belirtildi.

Şanlıurfa Birecik’te Çiçekalan Hudut Karakoluna sınırın diğer tarafından düzenlendiği belirtilen ve bir askerin şehit olduğu, 4 askerin ise yaralandığı saldırının ardından Milli Savunma Bakanlığından (MSB) açıklama geldi. MSB, saldırının ardından bölgede belirlenen hedeflerin ateş destek vasıtaları ile vurulduğunu ve 13 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bölgede operasyonların devam ettiği belirtilen MSB’nin açıklaması şöyle:

“Birecik/Şanlıurfa hududunda bir kahraman silah arkadaşımızın şehit olduğu terörist saldırısının ardından bölgede belirlenen hedefler derhâl ateş destek vasıtaları ile vurulmuş, ilk belirlemelere göre 13 terörist etkisiz hâle getirilmiştir. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.

Kahraman şehidimiz Topçu Uzm.Çvş. Uğurcan Cirnooğlu’na Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza da acil şifalar dileriz.”