Muhtar Mehmet Kestop, Dicle Elektrik'i ziyaret etti

TAKİP ET

Muhtarlar Dernek Başkanı ve Direkli Mahallesi Muhtarı Mehmet Kestop, yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili Dicle Elektrik'e bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Muhtarlar Dernek Başkanı ve Direkli Mahallesi Muhtarı Mehmet Kestop, yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili Dicle Elektrik’e bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa’da elektrik kesintilerinin en çok yaşandığı bölgelerden olan Eyyübiye ilçesine bağlı Direkli Mahallesinde Muhtar Mehmet Kestop’un talebi üzerine teknik ekipler gerekli incelemeleri yaptı.

DEDAŞ Müessesse Müdürü Naci Obut’u ziyaret eden Muhtar Kestop, elektrik kesintileri ve kesintilerin nasıl son bulacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Muhtar Kestop, Müdür Naci Obut’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Muhtar Mehmet Kestop, müdür Obut’a teşekkür ettiği mesajında şunları dile getirdi:

“Bölgemizdeki elektrik sıkıntılarından dolayı Dedaş müessese müdürümüz Sayın Naci Obut'u ziyaret ettim. Gerek son zamanlarda normalin üzerindeki hava sıcaklığı ve gerekse enerji ile ilgili diğer sıkıntıları istişare ettik. Teknik elemanlarımızca bölgemizde trafo ve elektrik hatlarımızı kontrol ettik. Elektrik sıkıntımız Allahın izni ile çözülecektir. Sayın müdürüm şahsından katkılarından dolayı arkadaşlara teşekkür ediyorum. Mahalle sakinlerimizede anlayış ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum.”

Kaçak trafo sahipleri Dicle elektrik ekiplerine taşlarla saldırdı

mehmet kestop naci obut direkli mahallesi dedas dicle elektrik