Mustafa Cidir: Bizim bir meselemiz var

TAKİP ET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, seçim çalışmalarını değerlendirdi.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28 dönem milletvekili seçimine sayılı günler kala partiler de seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında seçim bürolarını açmaya devam eden siyasi partiler burada seçmenler ile bir araya geliyor.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde görkemli bir törenle açılan AK Parti seçim bürosunda seçime ilişkin açıklama yapan AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Cumhur İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın balkon konuşmasını yapacağı saate kadar süreceğini söyledi.

Seçim çalışmalarının çok yoğun bir şekilde devam ettiğini söyleyen Başkan Mustafa Cidir, şunları kaydetti:

"Seçim çalışmalarımız çok yoğun ve heyecanlı geçiyor. Bugün Allah'ın izniyle Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ Hilvan'da olacak Hilvan AK Parti seçim büromuzun açılışını birlikte gerçekleştireceğiz Bakanımız burada halkımıza hitap edecek. Seçim çalışmalarımız biliyorsunuz, Hilvan kırsalı şehir merkezinden daha büyük olan bir ilçedir.

Seçim çalışmalarımızı sadece bugün değil, bizim bir derdimiz var, bir meselemiz var. Bizim meselemiz; hemşirelerimize her zaman, her daim hizmetkar olmaktır.

Allah'ın izniyle onu da gerçekleştiriyoruz. Her zaman hemşehremizin yanında oluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde kardeş bağı kurarak bu çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah'ın izniyle önümüzdeki süreçte inşallah 14 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımız balkon konuşmasını bitirinceye kadar sahada çalışmalarımız 7/24, var gücümüzle devam edecek."