Mustafa Pakır: Süreç bitmedi, daha çok çalışacağız

TAKİP ET

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Adayı Mustafa Pakır, aday listelerinin açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Adayı Mustafa Pakır, aday listelerinin açıklanmasının ardından bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Ekonomist Yazar Mustafa Pakır, sürecin bitmediğini daha fazla çalışmak gerektiğine dikkat çekti.

“Zorlu süreçte AK Parti’nin yanında olduğumuzu, adaylık süreci ve sonrası çalışmalarımızı devam ettireceğimizi bu süreçte eskisinden daha fazla sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi devam edeceğini güçlü bir şekilde vurguladık” diyen Mustafa Pakır, şunları dile getirdi:

Aday Adayı Mustafa Pakır projelerini açıkladı

“Değerli Şanlıurfa hemşerimiz, basın mensubu arkadaşlarım Aday adaylık sürecinde 5-6 kez canlı yayınlara katıldım. Şanlıurfa ile ilgili projelerimizi anlatma fırsatımız oldu, internet basınında,soyal medyada tweet odalarında,yüzlerce haberimiz oldu.

Saha ziyaretlerimizde projelerimizi anlatma fırsatımız oldu AK PARTİ il ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edip kendimizi onlara anlatma fırsatımız oldu. Konuyla ilgili bir çok tespitimiz oldu. Temayül yoklamalarında beklentilerimizin üzerinde bir destek aldık.

AK Parti Genel Merkezinde mülakat için Vergi ve Demokrasi, Markalaşma, Sürdürülebilirlik, Taşların Dili, Kadına Yönelik Şiddet Kitaplarımızı sunduk.

AK Parti Aday Adayı Pakır'dan Bozova ve Hilvan'a ziyaret 

Çalıştay raporlarımız ise; Şanlıurfa’nın Genel sorunları, Eğitim sorunu ve raporlaması, Ges çalıştayı çalışma raporu ,Kentleşme sorunu, Turizm çalıştayı, Şanlıurfa da intihar olayları sebep sonuç, Şanlıurfa da göç olgusu ve sorunları Dünya gıda krizi ve yerelde tarım üniversitesi ile ilgili 100 sayfalık çalışmamız, Dünyada otomobil ve chip krizi, İnşaat raporu ve fiyatları yükselten sebepler, Şanlıurfa da kadına yönelik şiddet sebep sonuç
Endüstri 4 0 ve geleceğin meslekleri, Milletvekili manifestosu, En son olarak Deprem olgusu ile ilgili 1000 sayfayı geçen bilimsel çalışmalarımızı komisyona anlatarak sunma imkanı bulduk.

İş adamı Pakır, milletvekili aday adayı başvurusunu yaptı

CV’mizi sunduk. Zorlu süreçte AK Parti’nin yanında olduğumuzu, adaylık süreci ve sonrası çalışmalarımızı devam ettireceğimizi bu süreçte eskisinden daha fazla sn cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimizi devam edeceğini güçlü bir şekilde vurguladık.

Bu yoğun süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen aile büyüklerimizi Berferat Derneği mensuplarını, değerli hemşerilerimizi ekip arkadaşlarıma bilhassa Urfa Düşünce Platformu üyeleri dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Süreç bitmedi daha yeni başlıyoruz. Yeni yüzyılın vizyonu Büyük Türkiye’nin hedefleri doğrultusunda yolumuza devam edeceğimizi saygılarımla belirtmek istiyorum. Her şey Şanlıurfa için her şey Türkiye için… Ekonomist yazar Mustafa Pakır”

Aday Adayı Mustafa Pakır, ziyaretlerine devam ediyor

mustafa pakır ak parti mustafa pakir ak parti haberleri mustafa pakır haberleri